Tacogratäng

Tacogratäng

Pasta och köttfärsgratäng med smak av Mexico. Gratinera i ugn och toppa med persilja. En måltid som är enkelt att göra och som passar hela familjen!
Tid 40 minuter
Serveringar 4
Krydda nivå Mild
Ingredienser 9

Ingredienser

  • 1påse Old El Paso™ Taco Kryddmix
  • 600g blandfärs
  • 2msk matolja
  • 1 gul lök
  • 1dl vatten
  • 500g kokt pasta penne
  • 1burk majs
  • 2dl riven ost
  • 2kvistar persilja

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C. Koka pastan.
  2. Hetta upp matolja i en stekpanna och fräs köttfärs tillsammans med kryddmixen och hackad lök. Tillsätt vatten och låt sjuda 3–4 minuter.
  3. Ta sedan fram en ugnsfast form och varva köttfärs, pasta, majs, ost och strimlad persilja.
  4. Grädda gratängen i ugnen på övervärme tills den är gyllenbrun, ca 10 minuter.