apple-quesadillas

Äpplequesadillas

Quesadillas passar både som förätt, huvudrätt och dessert. Med smak av äpple, kanel och krämig ost blir det en god dessert som avslutar måltiden på ett fantastiskt sätt!
Tid 20 minuter
Serveringar 4
Krydda nivå Mild
Ingredienser 7

Ingredienser

  • 2frp Old El Paso™ Vetetortillas
  • 4 äpplen
  • 2msk smör
  • 2tsk farinsocker
  • 0,5krm mald kanel
  • 2dl philadelphiaost
  • 2kvistar mynta

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C. Skala äpplena och skär i 1 cm stora bitar. Stek sedan hastigt i smör och tillsätt farinsocker för att få en ljusbrun färg. Smaksätt med kanel och låt svalna.
  2. Bred Philadelphiaost på det ena tortillabrödet och lägg på äppelbitar och mynta. Lägg det andra brödet som ett lock över, lägg på bakplåtsklädd plåt och grädda hastigt i ugn, ca 5 min.
  3. Dela sedan det varma brödet i små trekanter och garnera med mynta.