Burritos med köttfärs och kidneybönor
Ingredienser
12
Ingredienser
- 1 frp Old El Paso™ Large Vetetortillas
- 500g köttfärs
- 2msk smör
- 1påse Old El Paso™ Burrito Kryddmix
- 1,5dl vatten
- 400g kidneybönor
- 1 chili, strimlad
- 2 tomater i tärningar
- 2dl riven ost
- 1burk Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa
Tillbehör
- sallad
- crème fraiche
Instruktioner
- Bryn köttfärsen tills den är genomstekt. Sprid över kryddmixen, tillsätt vatten och rör om. Låt blandningen sjuda ihop på låg värme i ca 15 minuter, eller tills vattnet har kokat in. Rör om då och då.
- När det nästan är färdigt tillsätter du de väl sköljda och avrunna bönorna och chili. Låt allt bli genomvarmt.
- Slå in tortillabröden i ugnsfolie och värm på 200 grader i cirka 10 minuter. Fördela fyllningen jämnt över de varma bröden och toppa med tomat, den rivna osten och salsan. Vik ihop och servera med sallad och crème fraiche.