Cowboy tortilla
Tid
30 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
14
Ingredienser
- 8 wienerkorvar
- 1msk Old El Paso™ Taco Kryddmix
- 1frp Old El Paso™ Medium Vetetortillas
- 0,5sats coleslaw med äpple
- 0,5dl majskorn
- 4msk smulad fetaost eller annan favorit
Tillbehör:
- 1burk Old El Paso™ Taco Salsa Medium
- Coleslaw med äpple
- 2msk majonnäs
- 2msk yoghurt, inte för mager
- 1 lime, fint rivet skal och juice
- 0,25 vitkålshuvud, fint strimlat
- 1 grönt äpple, fint strimlat
- salt och svartpeppar
Instruktioner
- Värm tortillabröden enligt anvisningen på förpackningen. Stek korvarna i en panna i lite smör och krydda mot slutet med lite kryddmix.
- Coleslaw: Rör ihop majonnäs, yoghurt och lime. Krydda med salt och peppar. Blanda ner äpple och vitkål och låt salladen stå en timme eller två i kylen.
- Blanda coleslaw och majs. Fördela röran i tortillabröden och toppa med korv och ost. Servera tomatsalsan till.