Enkelt att göra kyckling-nachos på

Våra nachos är perfekta för överbliven mat! Vi har gett ett förslag, men använd helt enkelt vad du har till hands.
Tid 15 minuter
Serveringar 8
Krydda nivå Mild
Ingredienser 8

Ingredienser

  • Olja att smörja med
  • 200 g Old El Paso™ Original Nachips™
  • 225 g cheddar, riven
  • 1 matsked Old El Paso™ Seasoning Mix for Tacos
  • 300 g stekt kyckling, strimlad
  • 175 g majs, fryst eller i burk
  • 1 jalapeño, skivad
  • 100 g Old El Paso ™ Sliced Green Jalapeños

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 200 oC (180 oC i varmluftsugn), gasugn läge 6. Täck en bakplåt med bakpapper och smörj det med olja. Sprid ut hälften av Nachips™ jämnt på plåten.
  2. Blanda osten och taco-kryddblandningen i en liten skål. Fördela hälften av ostblandningen över Nachips™. Sprid hälften av vardera kycklingen, majsen och jalapeño-skivorna över Nachips™. Upprepa lagren.
  3. Grädda i 10 minuter eller tills att osten har smält.

Tips

  • Servera gärna med körsbärstomater, koriander, guacamole eller gräddfil.
    Använd vanliga tortillor, om du inte kan få tag på Nachips™.