Enkelt att göra kyckling-nachos på
Tid
15 minuter
Serveringar
8
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
8
Ingredienser
- Olja att smörja med
- 200 g Old El Paso™ Original Nachips™
- 225 g cheddar, riven
- 1 matsked Old El Paso™ Seasoning Mix for Tacos
- 300 g stekt kyckling, strimlad
- 175 g majs, fryst eller i burk
- 1 jalapeño, skivad
- 100 g Old El Paso ™ Sliced Green Jalapeños
Instruktioner
- Förvärm ugnen till 200 oC (180 oC i varmluftsugn), gasugn läge 6. Täck en bakplåt med bakpapper och smörj det med olja. Sprid ut hälften av Nachips™ jämnt på plåten.
- Blanda osten och taco-kryddblandningen i en liten skål. Fördela hälften av ostblandningen över Nachips™. Sprid hälften av vardera kycklingen, majsen och jalapeño-skivorna över Nachips™. Upprepa lagren.
- Grädda i 10 minuter eller tills att osten har smält.
Tips
- Servera gärna med körsbärstomater, koriander, guacamole eller gräddfil.
Använd vanliga tortillor, om du inte kan få tag på Nachips™.