Fajitas med kyckling och knaprig asieninspirerad sallad

Kombinera två smakfulla kök genom våra kycklingfajitas och vårt asieninspirerade salladsrecept. Blanda dina ingredienser och använd vårt lättlagade glutenfria rökiga BBQ fajitakit för att skapa din maträtt i mexikansk stil. Blanda din asieninspirerade sallad i en skål och servera med varma fajitas för att få en fulländad glutenfri maträtt.
Tid 45 minuter
Serveringar 4
Krydda nivå Mild
Ingredienser 18

Ingredienser

  • 1 Old El Paso™ glutenfria tortillor
  • 2 matskedar olivolja
  • 500 g kycklingfiléer
  • 1/4 rödkål, tunt skivad
  • 1/2 isbergssallad, tunt skivad
  • 200 g kokade haricots verts
  • 2 morötter, rivna
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 1 lök, hackad
  • Koriander, hackad
  • 2 matskedar majonnäs
  • 1 matsked sesamfrön (valfritt)
  • Salt
  • Peppar

Serveras med:

  • 2 matskedar jordnötsolja
  • 1 matsked risvinäger
  • 1 tesked glutenfri sojasås
  • 1 tesked honung

Instruktioner

  1. Värm lite olja i en stekpanna och fräs kycklingen på medelhög värme, tills att den är gyllenbrun. Tillsätt saltet, pepparn, kryddblandningen och ett litet glas vatten i stekpannan. Stek i 20 minuter, tills att kycklingen är genomstekt.
  2. Skapa dressingen genom att blanda alla ingredienserna och ställ dem sedan i kylskåpet.
  3. Blanda rödkålen, isbergssalladen, haricots verts, de rivna morötterna, den röda paprikan, löken, koriandern och sesamfröna i en skål. Häll i dressingen. Dela kycklingen med en gaffel och tillsätt den till salladen.
  4. Värm upp tortillorna.

    - I mikrovågsugn: Stick hål i förpackningen och lägg den i mikrovågsugnen. Värm i 35 sekunder på full effekt (800 W). Öppna förpackningen och separera tortillorna från varandra.

    - I stekpanna: Värm en stekpanna och rosta tortillorna i 5 sekunder på båda sidorna. Linda in dem i en kökshandduk för att göra dem mjuka.
  5. Lägg majonnäsen, kycklingsalladen och tomatsalsan på tortillan. Vik ihop den och njut!

Tips

  • Du kan även blanda majonnäsen med chilisås för att få en starkare maträtt!