Fajitas med slow cooker grillad pulled pork

Sno ihop en klassisk grillad pulled pork med en mexikansk touch i form av salsa, chilipulver och kummin.
Tid 8 Hours 45 minuter
Serveringar 12
Krydda nivå Medium
Ingredienser 12

Ingredienser

Fajitas

  • 1,125 kg fläskkarré, fettet bortskuret
  • 1 mellanstor lök, i tunna skivor
  • 500 g barbecuesås
  • 175 g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
  • 1 matsked milt chilipulver
  • 1 tesked mald kummin
  • 450 g djupfryst eller färsk strimlad paprika
  • 1/2 tesked salt
  • 18 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas

Serveras med

  • Cheddarost, riven
  • Guacamole
  • Gräddfil

Instruktioner

  1. Lägg fläsk och lök i en slow cooker. Lägg barbecuesås, salsa, chilipulver och kummin i en liten skål och blanda. Häll blandningen över fläsket och löken. Sätt på locket och låt stå på låg värme i 8 till 10 timmar.
  2. Lägg ut fläsket från slow cooker på en skärbräda. Strimla fläsket med hjälp av 2 gafflar och lägg tillbaka det i slow cooker. Blanda med resterande sås. Blanda i paprika och krydda med salt och peppar. Höj värmen till hög, sätt på locket och tillaga i 30 minuter eller tills grönsakerna har blivit mjuka.
  3. Använd en hålslev för att ta upp fläsket ur slowcooker och fördela det mellan tortillasskalen. Servera med ost, guacamole och gräddfil efter behag.

Tips

  • Variation: Istället för fläsk kan du använda innanlår av nötkött.
    Framförhållning: Strimlat fläsk kan förvaras i kyl i upp till fyra dagar eller i frys i upp till fyra månader.