Fajitas med slow cooker grillad pulled pork
Tid
8 Hours
45 minuter
Serveringar
12
Krydda nivå
Medium
Ingredienser
12
Ingredienser
Fajitas
- 1,125 kg fläskkarré, fettet bortskuret
- 1 mellanstor lök, i tunna skivor
- 500 g barbecuesås
- 175 g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
- 1 matsked milt chilipulver
- 1 tesked mald kummin
- 450 g djupfryst eller färsk strimlad paprika
- 1/2 tesked salt
- 18 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas
Serveras med
- Cheddarost, riven
- Guacamole
- Gräddfil
Instruktioner
- Lägg fläsk och lök i en slow cooker. Lägg barbecuesås, salsa, chilipulver och kummin i en liten skål och blanda. Häll blandningen över fläsket och löken. Sätt på locket och låt stå på låg värme i 8 till 10 timmar.
- Lägg ut fläsket från slow cooker på en skärbräda. Strimla fläsket med hjälp av 2 gafflar och lägg tillbaka det i slow cooker. Blanda med resterande sås. Blanda i paprika och krydda med salt och peppar. Höj värmen till hög, sätt på locket och tillaga i 30 minuter eller tills grönsakerna har blivit mjuka.
- Använd en hålslev för att ta upp fläsket ur slowcooker och fördela det mellan tortillasskalen. Servera med ost, guacamole och gräddfil efter behag.
Tips
- Variation: Istället för fläsk kan du använda innanlår av nötkött.
Framförhållning: Strimlat fläsk kan förvaras i kyl i upp till fyra dagar eller i frys i upp till fyra månader.