Glutenfria fajitas
Tid
15 minuter
Serveringar
3
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
6
Ingredienser
- 500 g kyckling
- 2 paprikor
- 1 lök
- 1 glutenfri spice mix
- 1 glutenfri salsa som topping
- 1 Old El paso™glutenfri tortilla
Instruktioner
- Skär kycklingen, paprikorna och löken i tunna strimlor. Stek kycklingen i lite olja i en stekpanna på medelhög eller hög värme, tills att kycklingen är genomstekt. Lägg i löken och paprikorna. Fördela den glutenfria kryddblandningen ovanpå. Fräs i 5 minuter och rör emellanåt.
- Värm upp tortillorna:
- Mikrovågsugn: Stick hål i förpackningen och lägg den i mikrovågsugnen. Värm i 35 sekunder på full effekt (800 W). Öppna förpackningen och separera tortillorna från varandra.
- Ugn: Förvärm ugnen till 140 °C (120 °C i varmluftsugn). Ta ut tortillorna ur förpackningen, separera dem från varandra och linda in dem i en aluminiumfolie eller i ett bakplåtspapper. Värm dem i 10 minuter. Håll dem täckta, tills att de ska serveras. - Servera varma tortillor, ångande kyckling med knapriga grönsaker och glutenfri salsa som topping.