Glutenfria fajitas

Servera en oöverträffad glutenfri mexikansk måltid med tortillor, tapioka, majs och quinoa enligt recept på Old El Paso. Njut av den tillsammans med familjen om bara 15 minuter!
Tid 15 minuter
Serveringar 3
Krydda nivå Mild
Ingredienser 6

Ingredienser

  • 500 g kyckling
  • 2 paprikor
  • 1 lök
  • 1 glutenfri spice mix
  • 1 glutenfri salsa som topping
  • 1 Old El paso™glutenfri tortilla

Instruktioner

  1. Skär kycklingen, paprikorna och löken i tunna strimlor. Stek kycklingen i lite olja i en stekpanna på medelhög eller hög värme, tills att kycklingen är genomstekt. Lägg i löken och paprikorna. Fördela den glutenfria kryddblandningen ovanpå. Fräs i 5 minuter och rör emellanåt.
  2. Värm upp tortillorna:

    - Mikrovågsugn: Stick hål i förpackningen och lägg den i mikrovågsugnen. Värm i 35 sekunder på full effekt (800 W). Öppna förpackningen och separera tortillorna från varandra.

    - Ugn: Förvärm ugnen till 140 °C (120 °C i varmluftsugn). Ta ut tortillorna ur förpackningen, separera dem från varandra och linda in dem i en aluminiumfolie eller i ett bakplåtspapper. Värm dem i 10 minuter. Håll dem täckta, tills att de ska serveras.
  3. Servera varma tortillor, ångande kyckling med knapriga grönsaker och glutenfri salsa som topping.