Grillade tacoburgare
Tid
40 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
14
Ingredienser
Garnityr
- 1msk Old El Paso™ Taco Kryddmix
- 600g nötfärs
- 4msk vatten
- 1msk dijonsenap
- 1msk salt
- olivolja
- Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa
- 1 skalad rödlök
- 4 tomater
- 1 avokado
- 250g mozzarella
- sallad
- 4 frallor
- 2msk olivolja
Instruktioner
- Blanda nötfärs med salt och senap till en jämn smet. Vänd försiktigt i vatten och blanda. Forma till 4 burgare. Pensla på olivolja och krydda sedan med tacokryddor. Grilla tacoburgarna på grillen.
- Skär mozzarella, tomat, rödlök och avokado i skivor. Dela frallorna på mitten. Vänd alla ingredienser i lite olivolja och grilla på grillen till önskad färg. Lägg burgaren på brödet, toppa med tomat, rödlök, mozzarella och avokado.
Tips
- BBQ coleslaw och mexikanska majskolvar med citronsmör passar perfekt som tillbehör!