
Grillade tacospett i tortillas med äppelcoleslaw
Tid
40 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Medium
Ingredienser
15
Ingredienser
- 500g nötfärs
- 1 vitlöksklyfta, finhackad
- 0,5 gul lök, finhackad
- 1påse Old El Paso™ Taco Kryddmix
- 200g cocktailtomater, gärna i olika färger
- 1frp Old El Paso™ Vetetortillas
- 1burk Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa
- 1burk Old El Paso™ Jalapeños
Äppelcoleslaw
- 0,5dl majonnäs
- 2msk olivolja
- 1 lime, färskpressad saft och rivet skal
- 1liter finstrimlad rödkål (alternativt vitkål)
- 1 grönt finstrimlat äpple
- 0,5 rödlök, tunt skivad
- salt och peppar
Instruktioner
- Blanda färsen med vitlök, lök och kryddmix. Forma färsen runt blötlagda grillspett av trä. Grilla dem runt om i 10-15 minuter.
- Coleslaw: Rör ihop majonnäs, olivolja och limesaft och skal till en dressing. Blanda med kål, äpple och lök. Smaka av med salt och peppar.
- Dela tomaterna. Grilla bröden hastigt i slutet av grilltiden. Servera spetten med tortillabröd, cocktailtomater, coleslaw, salsa och jalapeños.