Klassiska kycklingfajitas med salsa gjord på majs, avokado och koriander

Det har aldrig varit enklare att göra glutenfria kycklingfajitas tack vare det klassiska receptet på Old El Paso. Använd helt enkelt vårt glutenfria rökiga BBQ fajitakit och tillsätt mör kyckling, knapriga paprikor och välsmakande lökar. Toppa med vår utsökta salsa med majs, avokado och koriander för att göra en aptitväckande glutenfri middag att njuta av för hela familjen.
Tid 50 minuter
Serveringar 4
Krydda nivå Mild
Ingredienser 12

Ingredienser

  • 1 Old El Paso™ glutenfritt rökigt BBQ fajitakit
  • 500 g kycklingfiléer
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 1 lök
  • 1 burk majs
  • 1 avokado
  • 3 salladslökar
  • Svarta oliver
  • 1/2 lime
  • Koriander
  • Grön chili (valfritt)

Instruktioner

  1. Skär kycklingen, löken och paprikan i strimlor. Värm lite olja i en stekpanna och fräs kycklingen på medelhög eller hög värme, tills att den är genomstekt. Tillsätt löken och paprikan och fräs i ytterligare 5-10 minuter. Tillsätt den glutenfria kryddblandningen och fräs, tills att kycklingen får en brun yta och grönsakerna är knapriga.
  2. Skala avokadon och skär den i tärningar. Lägg avokadon och majsen i en bunke och tillsätt saften från en halv lime. Hacka salladslökarna, koriandern och chilin. Lägg oliverna, salladslökarna, koriandern och chilin i bunken. Blanda och ställ undan bunken.
  3. Värm upp tortillorna.

    - I mikrovågsugn: Stick hål i förpackningen och lägg den i mikrovågsugnen. Värm i 35 sekunder på full effekt (800 W). Öppna förpackningen och separera tortillorna från varandra.

    - I stekpanna: Värm en stekpanna och rosta tortillorna i 5 sekunder på båda sidorna. Linda in dem i en kökshandduk för att göra dem mjuka.
  4. Placera ut kycklingen, paprikan, tortillorna, majssalsan och tomatsalsan på ett bord, så att alla kan ta själva!

Tips

  • Servera gärna också riven cheddar, svarta bönor, sallad eller lite guacamole till!