Kycklingfajitas med curry
Tid
35 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
7
Ingredienser
- 1 Old El Paso™ glutenfria tortillor
- 500 g kycklingfiléer
- 1 röd paprika
- 1 lök
- 2 matskedar gräddfil
- Sallad
- Curry
Instruktioner
- Skär paprikan i tärningar, dela löken i bitar och skär kycklingen i strimlor.
- Värm lite olja i en stekpanna och stek löken och paprikan. Tillsätt curry och blanda, tills att löken stekts mjuk.
- Tillsätt kycklingen och kryddblandningen i stekpannan. Tillsätt lite curry och stek i ytterligare 10 minuter eller tills att kycklingen är genomstekt.
- Tillsätt gräddfilen och låt sjuda i 5 minuter.
- Värm upp tortillorna.
- I mikrovågsugn: Stick hål i förpackningen och lägg den i mikrovågsugnen. Värm i 35 sekunder på full effekt (800 W). Öppna förpackningen och separera tortillorna från varandra.
- I stekpanna: Värm en stekpanna och rosta tortillorna i 5 sekunder på båda sidorna. Linda in dem i en kökshandduk för att göra dem mjuka. - Lägg sallad, kyckling, lök, paprika och salsa på tortillan. Rulla helt enkelt ihop den och njut!