Minitacos med kyckling och guacamole på tio minuter
Tid
10 minuter
Serveringar
12
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
7
Ingredienser
- 1 msk vegetabilisk olja
- 3 kycklingbröst, ben- och skinnfria, ca 575 g, skurna i tunna skivor
- 1 paket (25 g) Old El Paso™ tacokryddmix
- 12 Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini
- 1 dl guacamole
- 3 dl smulad mild getost
- Topping, enligt önskemål (se nedan)
Instruktioner
- Värm olja på medelhög värme i en non-stick stekpanna på 25 cm. Tillsätt kycklingen, stek och rör om tills den är gyllenbrun på båda sidor. Strö över tacokryddmix. Tillaga tills kycklingen är genomstekt, rör om då och då.
- Värm tortillabåtarna enligt anvisningarna på förpackningen.
- Fördela kycklingen i de värmda tortillabåtarna; lägg på guacamole, smulad getost och topping.
Tips
- Varumärken det hänvisas till i texten tillhör respektive ägare.
För en god hemlagad guacamole, prova den här enkla varianten. Blanda 3 mogna, urkärnade och tärnade avokador med 3 msk hackad, färsk koriander, 1 krm salt och saften från en lime. Mosa med potatispress eller en gaffel och servera!
Förslag på topping: tärnade tomater, skivad jalapeño, färsk koriander.