Chipotle hongos med picklad rödlök och pico de gallo
Serveringar
4
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
16
Ingredienser
- 1 paket Old El Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
Chipotle Hongos
- 4 portabellosvampar
- 1/2 röd chili
- 1 msk olivolja
- 1/2 paket Old el Paso™ Fajita BBQ mix
- Koriander
Picklad rödlök
- 1 dl ättika
- 2 dl strösocker
- 3 dl vatten
- 2 rödlökar
Pico de gallo
- 3–4 tomater
- 1 kruka koriander
- 1 röd chili
- 1 silverlök
- Saft av 1 lime
- 0,5 tsk salt
Instruktioner
- Skär portabellosvampen i mindre bitar, hacka chilin. Värm olivoljan i stekpanna och fräs svampen och chilin, tillsätt kryddmixen. Serveras med picklad rödlök och Pico de Gallo.
- Picklade rödlök: Skiva rödlökarna tunt, gärna med mandolin, lägg dem sedan i en glasburk. Koka upp lagen tills sockret är upplöst. Häll det sedan över löken och låt stå kylt med lock i minst 1 timma innan servering.
- Pico de gallo: Hacka tomater, lök, chili och koriander. Blanda allt och pressa i saften från en lime. Smaka av med salt. Servera direkt.