Minitacos med krispig kyckling
Tid
15 minuter
Serveringar
12
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
7
Ingredienser
- 18 st frysta färdiglagade kycklingnuggets
- 12 Old El Paso™ Stand ‘N’ Stuff™ Mini
- 2 msk majonnäs
- 1 msk Old El Paso™ tacokryddmix (från en 25 g påse )
- 2 dl finskuren rödkål
- 2 dl riven cheddarost
- Barbecuesås, efter tycke och smak
Instruktioner
- Tillaga nuggets i ugn eller mikrovågsugn enligt anvisningarna på förpackningen. Dela varje nugget i två halvor.
- Värm tortillabåtarna enligt anvisningarna på förpackningen.
- Blanda under tiden majonnäs och tacokryddmix i en mellanstor skål och tillsätt kålen. Fyll varje tortillabåt med kålblandning, 3 delade nuggetbitar och ost. Häll över en skvätt barbecuesås.
Tips
- Nuggetsen blir krispigare och mer gyllenbruna om de tillagas i ugn. Uppvärmning i mikrovågsugn kortar tillagningstiden ett par minuter. Med färdiggrillad kyckling istället för nuggets kommer maten på bordet ännu snabbare.