Pankofriterade fish tacos med hot mayo, mangosalsa och kokosflakes
Tid
20 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Hot
Ingredienser
18
Ingredienser
- 1 paket Old El Paso™ Stand Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
Pankofriterad fisk
- 600g torskfilé
- 1 tsk salt
- 2 krm nymald svartpeppar
- 1,5 dl vetemjöl
- 1 ägg
- 3 dl pankoströbröd
- 1 liter rapsolja
Hot mayo Salt & Peppar
- 2 dl majonnäs
- 4 msk Srirachasås eller 𠊊nnan stark chilisås
- Salt & Peppar
Mangosalsa
- 200 g mango, färsk eller tinad frusen
- 1 röd chili
- Juice från en halv lime
- 2 msk olivolja
- 1 msk äppelcidervinäger
- Färsk koriander efter smak
- Salt & peppar
Instruktioner
- Skär fisken i större bitar. Salta och peppra. Doppa i mjöl, vispat ägg och sist i pankoströ-brödet. Häll olja i en kastrull med höga kanter och värm till 180 grader. Fritera några fiskbitar i taget tills de är gyllene, ca 4–5 min. Låt rinna av på hushållspapper.
- Hot mayo: Blanda majonnäs och stark sås, smaka av med salt och peppar.
- Mangosalsa: Skär mangon i mindre bitar. Finhacka chilin. Blanda allt tillsammans med limejuice, olivolja och äppelcidervinäger. Tillsätt koriander efter smak och smaka av med salt och peppar. Garnera med kokosflakes och ringla över Hot Mayo.