Pulled pork med krämig coleslaw
Tid
30 minuter
Serveringar
6
Krydda nivå
Medium
Ingredienser
10
Ingredienser
- 2 paket Old El Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
Pulled Pork
- 1,5 kg benfri fläskkarré
- 2 msk flingsalt
- 1 tsk nymalen svartpeppar
- 1 msk paprikapulver
- 1 tsk cayennepeppar
- 2 gula lökar
- 1 hel vitlök
- 1 flaska rökig bbq-sås (250 ml)
Coleslaw
- 300 g vitkål
Instruktioner
- Sätt ugnen på 125 grader. Torka av köttet och gnid in alla kryddorna. Lägg köttet i en ugns-tålig gryta med lock. Skala och skär den gula löken i klyftor. Skala vitlöken. Lägg all lök runt omkring köttet i grytan. Häll på bbq-såsen så köttet och löken täcks. Låt stå under lock i den nedre delen av ugnen i minst 5 timmar eller tills det går att dra sönder köttet i trådar. Dra sönder hela köttet och blanda upp med såsen.