Smoky BBQ Chicken
Tid
20 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Medium
Ingredienser
10
Ingredienser
Du Behöver
- 1påse Old El Paso™Fajita Spice Mix
- 1 förpackning Old El Paso™Stand ‘N’ Stuff™ Whole Wheat tortillas
- 1 burk Old El Paso™Salsa Medium
- 2dl Old El Paso™Chunky Guacamole Squeezy
- 500g kyckling
- 1st lök
- 1st stor röd paprika
- 80g riven ost
- 1dl lätt crème faiche
- 2msk smör
Instruktioner
- Strimla kycklingen och bryn den i smöret I en stekpanna på medelvärme.
- Finhacka löken och skär paprikan i tunna strimlor. Lägg sedan löken och paprikan i stekpannan tillsammans med Fajita Spice Mix och blanda väl. Låt allt sjuda under ett lock på svag värme i ca. 5 minuter. Rör om inbland.
- Ta tortillasen ut ut förpackningen och svep in dem med aluminiumfolie och värm senda i ugnen på 175°C i ca. 10 minuter.
- Lägg lite fyllning i varje tortilla och toppa med riven ost, lätt crème fraiche och salsa. Smaklig måltid!