Stand 'N Stuff™ Soft Tortilla - med nötfärs
Tid
35 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Hot
Ingredienser
11
Ingredienser
Tacos
- 1 matsked rapsolja
- 1 lök, skivad
- 500 g nötkött (malet)
- 1 paket Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 1 paket Old El Paso™ Stand ’N Stuff™ Soft Tortilla
- 1 huvud romansallad
- 1 gul paprika, hackad
- 200 g körsbärstomater, tärnade
- En liten näve koriander, hackad
Kryddiga och heta
- 1/2 burk Old El Paso™ skivade gröna jalapeños
Milda och krämiga
- 100 g gräddfil
Instruktioner
- Hetta upp oljan i en stor stekpanna och stek löken i 5 minuter. Lägg i nötkött och rör om med en träslev för att sönderdela eventuella klumpar. Stek i ytterligare 5 minuter. Blanda i tacokryddblandningen och 120 ml vatten. Koka upp och låt därefter sjuda i 2 minuter tills såsen är tjock. Blanda sedan i hälften av koriandern.
- Värm de mjuka tortillabröden enligt anvisningen på förpackningen. Fördela därefter sallad, köttfärs, tomater, paprika och återstående koriander mellan bröden. För lite extra sting garnerar du med jalapeños, medan den mildare varianten åstadkoms med några klickar gräddfil ovanpå.
Tips
- Går utmärkt att använda kyckling- eller kalkonfärs istället för nötkött.