Stand 'N Stuff™ Tacos med räkor och vitkålssallad
Tid
25 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Hot
Ingredienser
9
Ingredienser
Tacos
- 500 g färska räkor, behåll stjärten
- 1 msk Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 2 msk olivolja/vegetabilisk olja
- 1 stor näve koriander, finhackad färsk koriander
- 300 g vitkål, tunt skivad
- 1/2 gurka, riven
- Saft av 1 lime
- 1 paket Old El Paso™ Stand 'N Stuff™ Soft Flour Tortillas
Serveras med
- 2 limefrukter, i klyftor
Instruktioner
- Häll över tacokryddblandningen i en medelstor skål och vänd runt räkorna i den tills de är helt täckta. Hetta upp oljan i en stor stekpanna på medelhög värme. Fräs räkorna i två omgångar, i 3–4 minuter eller tills de har fått en lätt yta. Blanda i hälften av koriandern.
- Under tiden tar du en medelstor skål och blandar kål, gurka, återstående koriander och limesaft till en vitkålssallad.
- Fyll Stand ‘N Stuff™-tortillabröden med vitkålssallad, frästa räkor och en skvätt lime.
Tips
- Tillsätt riven morot och chili i vitkålssalladen för lite extra sting och hetta! Använd kycklingbröst istället för räkor och tillaga enligt ovan tills de är genomstekta utan rosa färg.