Stand 'N Stuff™ Tacos med räkor och vitkålssallad

Heta och kryddiga räkor med läckert krispig lime- och vitkålssallad att fresta sinnena med!
Tid 25 minuter
Serveringar 4
Krydda nivå Hot
Ingredienser 9

Ingredienser

Tacos

  • 500 g färska räkor, behåll stjärten
  • 1 msk Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 2 msk olivolja/vegetabilisk olja
  • 1 stor näve koriander, finhackad färsk koriander
  • 300 g vitkål, tunt skivad
  • 1/2 gurka, riven
  • Saft av 1 lime
  • 1 paket Old El Paso™ Stand 'N Stuff™ Soft Flour Tortillas

Serveras med

  • 2 limefrukter, i klyftor

Instruktioner

  1. Häll över tacokryddblandningen i en medelstor skål och vänd runt räkorna i den tills de är helt täckta. Hetta upp oljan i en stor stekpanna på medelhög värme. Fräs räkorna i två omgångar, i 3–4 minuter eller tills de har fått en lätt yta. Blanda i hälften av koriandern.
  2. Under tiden tar du en medelstor skål och blandar kål, gurka, återstående koriander och limesaft till en vitkålssallad.
  3. Fyll Stand ‘N Stuff™-tortillabröden med vitkålssallad, frästa räkor och en skvätt lime.

Tips

  • Tillsätt riven morot och chili i vitkålssalladen för lite extra sting och hetta!
    Använd kycklingbröst istället för räkor och tillaga enligt ovan tills de är genomstekta utan rosa färg.