![mini-churro-taco-boats](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-se%2Frecipes%2Fpockets%2Fmediterranean-tortilla-pockets-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3Dcc5dc758ffc94ff2866b4709ec97ab76 1540w)
Tortilla Pockets med ingredienser från Medelhavet
Tid
10 minuter
Serveringar
8
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
7
Ingredienser
- 1 paket Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 250 g färdig hummus
- 100 g babyspenatblad
- 1 morot (cirka 100 g), skalad och riven
- 1/2 gurka (cirka 200 g), bortskurna kärnor och riven
- 100 g körsbärstomater, skurna i fyra delar
- 100 g fetaost, smulad
Instruktioner
- Sprid ut 2 matskedar hummus på insidan av varje ficka på den ena sidan.
- Lägg vardera ett lager spenatblad, morot, gurka, tomater och ost på hummusen.
Tips
- Vira in dem i en plastfolie eller lägg dem i en återförslutbar plastpåse eller låda och kyl dem i kylskåpet, så är de klara för lunch nästa dag.
Lagar du vegetarisk mat? Läs alltid etiketterna för att säkerställa att varje ingrediens i receptet är vegetarisk. Produkt- och ingredienskällorna kan variera.
Dela tomaterna genom den plats där stjälken har suttit för att få en snyggare presentation.
Old El Paso™ Tortilla Pockets™ paketeras i 2 separata delar med 4 tortillor i varje del, varför det står dig fritt att äta den ena delen nu och den andra senare.