Tortilla Pockets med klassisk nötfärs
Tid
25 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
9
Ingredienser
- 1 förpackning Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 matskedar Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
- 1 matsked olivolja
- 1 liten lök, tärnad
- 500 g nötfärs
- 100 g cheddarost, riven
- 1/2 isbergssallad, strimlad
- 2 avokador, skalade, urkärnade, tärnat fruktkött
- 100 g körsbärstomater, skurna i fyra delar
Instruktioner
- Värm oljan i en stor stekpanna på medelhög värme. Stek löken i 3-4 minuter, tills att den är mjuk. Tillsätt nötfärsen och stek under omrörning i 5 minuter, tills att den är gyllenbrun. Tillsätt kryddblandningen och vatten. Låt vattnet koka upp och sedan sjuda utan lock i 10 minuter. Rör ibland.
- Värm upp fickorna enligt instruktionerna på förpackningen.
- Servera de värmda fickorna med nötfärsblandningen, osten, salladen, avokadorna, tomaterna och salsan i separata skålar och låt alla fylla sina fickor på sitt eget sätt.
Tips
- Förbered genom att steka nötfärsblandningen dagen före. Kyl av och placera den sedan i en lufttät behållare i kylskåpet. Värm upp den i en stor stekpanna igen på medelhög värme i 8-10 minuter, tills att den är riktigt varm.
Prova gärna fläskfärs, lammfärs eller kycklingfärs som alternativ till nötfärsen.