Tortilla Pockets med kycklingfajita
Tid
25 minuter
Serveringar
4
Krydda nivå
Mild
Ingredienser
11
Ingredienser
- 1 förpackning Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 matskedar Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
- 1 matsked olivolja
- 500 g kycklingbröstfiléer, tunt skivade
- 1 röd paprika, urkärnad och tunt skivad
- 1 grön paprika, urkärnad och tunt skivad
- 1 röd lök, skivad
- 100 g cheddarost, riven
- 1/2 isbergssallad, strimlad
- 2 avokador, skalade, urkärnade och mosat fruktkött
- 100 g körsbärstomater, skurna i fyra delar
Instruktioner
- Värm oljan i en stor stekpanna på hög värme. Stek kycklingbröstfiléer i 5 minuter. Rör ofta, tills att de är gyllenbruna. Tillsätt paprikorna och löken. Stek dem under omrörning i 3-4 minuter. Blanda i kryddblandningen och 2 matskedar vatten. Stek under omrörning i ytterligare 1-2 minuter.
- Värm upp fickorna enligt instruktionerna på förpackningen.
- Servera de värmda fickorna med blandningen av kyckling och paprika, osten, salladen, avokadorna, tomaterna och salsan i separata skålar och låt alla fylla sina fickor på sitt eget sätt.
Tips
- Tillsätt 2 urkärnade och hackade röda chilifrukter till kycklingen under tillagningen för att få en eldigare smak.
Limeklyftor, gräddfil och lite hackad färsk koriander ger den avslutande touchen åt klassiska fajitas.