Wraps med långsamkokt kalkon, bacon och avokado
Tid
6 Hours
30 minuter
Krydda nivå
Hot
Ingredienser
8
Ingredienser
- 4 skivor bacon, skurna i bitar 1–2 cm
- 1 kg små kalkonbröstfiléer, i grova strimlor
- 175 g barbecuesås
- 2 matskedar Old El Paso™ Taco Spice Mix Hot Paprika
- 1 mellanstor mogen avokado, urkärnad, skalad och mosad
- 2 liten gemsallat, skivad
- 125 g torrostad röd eller gul paprika, hackad
- 8 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas, genomvärmda
Instruktioner
- Stek baconen i 5 minuter på medelhög värme i en teflonbehandlad stekpanna. Rör om ibland tills nästan krispig. Lägg i kalkonen och stek i ytterligare 5 minuter. Rör om ibland tills kalkonen är brun runtom.
- Spraya långsamkokaren med matlagningsspray och lägg i kalkonblandningen. Toppa med barbecuesås och tacokryddmix och blanda väl. Sätt på locket och låt stå på låg värme i 5 till 6 timmar.
- Lägg ut kalkonen från långsamkokaren på en skärbräda. Använd 2 gafflar för att strimla kalkonen och lägg sedan tillbaka den i långsamkokaren och blanda med bacon och sås.
- Använd sked och lägg avokado, sallad, kalkonblandning och paprika på tortillasskalen, rulla ihop och servera.
Tips
- Så här gör du För att värma tortillasskalen sveper du in dem i folie och värmer ugnen till 170 °C, 150 °C fläkt, gas 3 i 7 minuter. Du kan även rulla in dem i smörpapper och värma i mikrovågsugn på hög värme i 45 till 60 sekunder.